بازار پنیر ایران
خانه / پنیر گاوی / تولید و پخش پنیر گاوی محلی تبریز

تولید و پخش پنیر گاوی محلی تبریز

تولید پنیر گاوی در تبریز به صورت بهداشتی و کاملا مطابق با استاندارد روز انجام می شود. انواع پنیر های محلی در سراسر ایران با سفارش روزانه و عمده پخش می گردد.

همانطور  که از نام این پنیر برمی آید پنیر گاوی از شیر گاو تولید می شود.

باید گفت پنیر گاوی را با نام پنیر تبریزی نیز می شناسند.

کیفیت پنیر گاوی بستگی به نحوه ی تولید آن دارد. متد تولید پنیر گاوی می تواند متفاوت باشد.

شیر گاو در مقایسه با شیر گوسفندی قیمت پایین تری دارد و همین امر باعث پایین بودن قیمت پنیر گاوی می شود.

از شیر گاو در تولید انواع پنیر استفاده می شود.

تولید پنیر گاوی تبریزی

تولید پنیر گاوی

شیر گاو یکی از انواع پرتولید شیر در ایران است.

پنیرهای تولید شده در ایران اغلب از شیر گاو تهیه می شوند.

پنیر گاوی دارای بافت سفت می باشد که حفره های ریز و زیادی دارد.

چربی پنیر گاوی نسبت به پنیر گوسفندی کمتر است و این امر باعث سفت شدن بافت پنیر می شود.

رنگ این پنیر مایل به زرد است.

تولید پنیر گاوی در بیشتر منطقه هایی که دارای گاوداری  هستند و تولید شیر دارند، انجام می شود. ولی محصولات تولید شده در منطقه آذربایجان دارای کیفیت بالاتری است.

پخش پنیر گاوی محلی به صورت عمده در کل ایران انجام می شود.

فروش عمده پنیر گاوی

تولید پنیر گاوی

از بین پنیر های تولید شده در ایران، پنیر گاوی یکی از پرفروش ترین انواع پنیر می باشد.

این پنیر بعد از تولید در حلب های هفده کیلویی بسته بندی شده و آب نمک به آن اضافه می شود.

آب نمک اضافه شده نقش محافظت کننده از پنیر را دارد و همچنین باعث رسیدن پنیر می شود.

پنیر گاوی بعد از تولید و انتقال به سردخانه ها نیاز به زمان استراحت دارد.

حداقل زمان مورد نیاز برای رسیدن پنیر گاوی دو ماه است.

فروش عمده انواع پنیر در سایت های اینترنتی بهترین روش خرید و فروش است.

برای فروش پنیر گاوی می توانید از طریق راه های ارتیاطی زیر با ما ارتباط داشته باشید.

قیمت پنیر گاوی محلی

قیمت محصول تولید شده در صنایع غذایی بسیار حائز اهمیت است. پنیر یکی از محصولاتی است که فروش زیادی دارد.

در این بین پنیر های محلی دارای فروش بالاتری هستند. افراد زیادی هستند که علاقه مند به مصرف پنیر محلی دارند.

انواع پنیر های محلی که در ایران تولید می شود شامل موارد زیر است:

  • پنیر گوسفندی
  • پنیر گاوی
  • پنیر کوزه ای
  • پنیر گچی

مشهورترین پنیر گوسفندی تولید شده در ایران پنیر لیقوان می باشد. این پنیر دارای چربی بالاتری است. همچنین بافت نرم تری نسبت به پنیر گاوی دارد.

پنیر کوزه ای از پنیر های محلی استان آذربایجان غربی است که پنیر را پس از تولید درون کوزه هایی سفالی ریخته و در زیر خاک دفن می کنند.

زمان رسیدن این پنیر حداقل دو ماه است. یافت پنیر کوزه ای به صورت پودری است. این پنیر طعم تندی دارد.

پنیر گچی یا همان پنیر سفید صنعتی است که در روزگار قدیم به صورت محلی تولید می شد. ولی امروزه با استفاده از دستگاه های به روز و استاندارد تولید می شود.

قیمت پنیر گوسفندی بالاتر از سایر انواع می باشد.

تولید پنیر گاوی با بهترین کیفیت در مجموعه ما انجام می شود.

باید گفت پنیرهای گاوی تولیدشده در ایران دارای قیمت میانگین یکسانی هستند.

کیفیت پنیر های گاوی بستگی به شیر و نحوه تولید آن دارد.

یرای دریافت لیست قیمت محصولات پنیر تولید شده می توانید با همکاران ما در تماس باشید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خلیلیان
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09143328443
شماره تلفن ثابت:04133308204
پست الکترونیکی: labanaradairy@gmail.com